2011-06-09 15:31:59• hírek • Szatmár.ro

Érdemes edzői címet kapott Csiszár

A párbajtőrözőknek a hétvégén Konstancán van jelenésük.

Csiszár Ferenc párbajtőr-edző a hétvégén, a konstancai versenyhelyszín felé haladva "be kell ugorjon" Bukarestbe, ugyanis most veheti át a Román Vívószövetségtől az érdemes edzői címet igazoló dokumentumokat. A jelentős szakmai minősítés eléréséhez az edzőnek legalább három olyan tanítványa kell legyen, akik Európa- vagy világbajnokságon érmet szereztek. Csiszár mesternél ez teljesült: Adrian Pop junior EB-n lett ezürtérmes, Amalia Tataran kadett világbajnokságon lett harmadik, Deac Simona pedig az ifi vb-n lett második helyezett.

Csiszár fiai egyébként a Román Kupa küzdelmein fognak részt venni Konstancán. A párbajtőrözők - Pop Adrian, Szilágyi Adrian, Árkosi Bertalan, Nagy Lehel, Cristian Anicualesei - a szombati meccs után maradnak a tengerparti városban, ugyanis részt vesznek még a Paul Călin emlékversenyen is.

„A mezőnyben van 10 olyan párbajtőröző, akik közül bárki megnyerheti a trófeát, természetesen a mi vívóink közül is vannak hárman" - mondta az esélyekkel kapcsolatban Csiszár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: